NÁKUP NA RYBY    Levněji než jinde! 

Úvod » Camping » Deštník s bočnicemi storm pr. 2,50m


        

Deštník s bočnicemi storm pr. 2,50m

img

 

Číslo produktu: 44 9974250
Výrobce: ZEBCO
EAN kód: 4029569920082
naše cena bez DPH : 1 421 Kč (56 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
1 720 Kč (68 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes
Rybářský výškově nastavitelný deštník s odnímatelnou bočnicí a možností naklopení až 45 ° a 90 ° nejen na lov kaprů na rybolov za každých podmínek. Průměr až 2,5m, materiál 190 D Nylon. Skvělý pomocník proti větru i dešti. Barva: zelená.

Deštník s bočnicemi zebco storm



Jednoduchý a rychle rozložitelný přístřešek vás ochrání před větrem, deštěm a samozřejmě v letních dnech před přímým slunečním zářením. Deštník je výškově nastavitelný s možností naklonění do 45° nebo 90° stupňů. Bočnice je osazena průhlednými okénky, přes které máte přehled co se děje kolem vás. Bočnice je odnímatelná a proto lze využívat samostatný deštník. Balení obsahuje kolíky a provázky pro pevné ukotvení v nepříznivém počasí. Také balení obsahuje ochranné pouzdro pro deštník a extra pouzdro pro bočnici.



Důvody ke koupi deštník s bočnicemi zebco storm:





Ochrana před sluncem, deštěm a větrem

Jednoduchá manipulace

Nastavitelná výška a sklon

Odnímatelná bočnice

Šponovací kolíky





ZEBCO EUROPE kvalita od roku 1860



Historie Zebco Europe v Německu začala v roce 1860 kdy Josef Witt a Ernst Gustav Führmann založili v Hamburku společnost pod jejich jmény a prodávali lana, sítě a další vybavení pro komerční rybolov. Brzy byl sortiment rozšířen o rybářské náčiní. Ernst Gustav Führmann řídil firmu 40 let a velmi úspěšně. V roce 1918 převzal společnost jeho syn Ernst Führmann a vedl ji dalších 30 let. Po jeho smrti v roce 1949 převzala společnost jeho žena a vedla firmu několik let spolu s bývalým asistentem jejího muže. Nakonec v roce 1967 prodala společnost Witt & Führmann, která byla rodinným podnikem 90 let. Pod novým vedením se rychle rozvíjela a změnila jméno na Witt & Führmann, Snap Angelgeräte GmbH. V roce 1986 změnila společnost znovu vlastníka a spolu se Zebco corporation (USA) došlo k dalšímu rozvoji. V roce 1994 se společnost přejmenovala na Zebco sports a na jaře 2002 začala prodávat své výrobky i v evropských pobočkách. Sjednocení značek Zebco které byly prodány odděleně se sjednotily v roce 2011. Díky akvizicím bylo dosaženo dvou klíčových cílů: první-dlouhodobé zajištění globální strategie značky a druhý-zajištění většího rozmachu v Evropě.
NGMyZDc0Y
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: